Hankóné Králik Orsolya

Masszázs,ThetaHealing®,
Babahordozás, Hajfonás

MosolyaMűhely,
6600 Szentes, Rákóczi út 147.

Bejelentkezés és információ:
Facebook/MOSOLYA vagy
+36 30 68 69 631 (8-9 között)

mosolyamuhely@gmail.com

 

Mi az a ThetaHealing® Technika?

Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg a ThetaHealing meditációs technikát saját személyes felépülésének ideje alatt. Eredeti könyve részletesen leírja gyógyulásának útját és a meditációs technika használatával történő kapcsolatát a Teremtővel. Nem kezdett bele a tanításba, egészen 2006-ig, amíg nem tökéletesítette ki magán a technikát.

 

A ThetaHealing Technika egy meditációs módszert használó spirituális filozófia, amely –miközben közelebb kerülünk általa a Teremtőhöz (Istenünknek több neve is van, mint Teremtőnek nevezzük) fejleszti elménket, testünket és szellemünket. Egy fókuszált ima a Teremtő felé, amely lehetővé teszi a test-, a lélek- és a szellem fejlődését, korlátozó hiedelmeink törlését, életünk támogató gondolatokkal való megélését, erényeinkben való fejlődést. A ThetaHealing, a meditáción és az imán keresztül pozitív életminőséget teremt.

 

A ThetaHealing technika mindig azt tanítja, hogy a hagyományos orvoslással együtt alkalmazható a módszer. Megtanítja, hogy A Mindenség Teremtőjének Feltétel Nélküli Szeretetén alapuló saját intuíciónkat hogyan használjuk az éppen aktuális „munka” során. Hisszük, hogy a „théta” és „delta” agyhullámot használó, fókuszált imán keresztül, (magában foglalja a fizikát és a kvantumfizikát ) tényleges tanújává válhatunk annak, mikor A Mindenség Teremtője azonnali fizikai- és érzelmi jóllétet teremt meg. Tapasztalataink szerint a ThetaHealing technikán keresztül, az intuitív képességeink alkalmazásával, spontán fizikai- és érzelmi jóllét jön létre.

 

Ha többet szeretnél megtudni a ThetaHealing technikáról, látogass el a www.thetahealing.com oldalra. Magyarul: https://hungarian.thetahealing.com/about-thetahealing.html

 

 

ThetaHealing®és ThetaHealer® a THInK bejegyzett védjegyei a www.thetahealing.com -on.

 

MIKOR GONDOLJ ARRA, HOGY A THETAHEALING® TECHNIKA ELŐRE VISZ?

Negatív felismerhető jegyek:

Sokat aggódsz, többször ugyanabban a méltatlan helyzetben találod magad és meguntad, mindig mások a hibásak az életed dolgaiban, allergia kínoz, félelmek gyötörnek, nehezen tanulsz, utálsz vizsgázni, keresed álmaid párját de sehol sincs, időhiány a hűséges társad, senki nem ért meg téged, szűkösek az anyagi lehetőségeid, rejtélyes testi tüneteid vannak, elvágyódsz a saját jelenedből, a gyermekeddel van probléma, stb.

Pozitív felismerhető jegyek:

Változtatni szeretnél, ki akarsz békülni magaddal, jobban akarsz tanulni, magabiztosabban szeretnél élni, vágyakozol a nagy "Ő"-re, cselekedni készülsz és keresed a hogyan-t, megoldanád a békétlenséget magad körül, belevágnál egy nagy terv megvalósításába, elkezdenél segíteni másokat, megírnál egy békülős levelet, meg szeretnéd érteni a másikat és magadat, felelősséget vállalnál a tetteidért, új foglalkozást keresnél, rá akarsz találni családod még több pozitív erejére, bőségben élnél, a gyermekednek akarnál speciális segítséget, stb.

 

Rólam

A nevem Hankóné Králik Orsolya,a ThetaHealing® Technika okleveles oktatója és konzulense vagyok. 2016 óta foglalkozom a ThetaHealing módszerével, amelyre úgy találtam rá, hogy Albert-Bernáth Annamária TH Instruktor és tanár tartott bemutató előadást Szentesen. Azóta gyakorolom, tanulom és élem a technikát nagy örömmel.

Információ és időpont egyeztetés: Hankóné Králik Orsolya, telefonon 8-9 óra között +36 30 68 69 631-es számon vagy Facebookon.