Hankóné Králik Orsolya

Masszázs,ThetaHealing®,
Babahordozás, Hajfonás

MosolyaMűhely,
6600 Szentes, Rákóczi út 147.

Bejelentkezés és információ:
Facebook/MOSOLYA vagy
+36 30 68 69 631 (8-9 között)

mosolyamuhely@gmail.com

Egyéni konzultáció -egyéni ülés

Gyógyító beszélgetés, ahol megnyugszik a lélek és kinyílik a szív, miközben beidegződéseinken és érzelemvilágunkon dolgozunk, azonnali és tartós változásokat előidézve a feltétel nélküli szeretet terében.

MIKOR GONDOLJ ARRA, HOGY A THETAHEALING® TECHNIKÁVAL VÉGZETT EGYÉNI ÜLÉS ELŐRE VISZ?

Negatív felismerhető jegyek:

Sokat aggódsz, többször ugyanabban a méltatlan helyzetben találod magad és meguntad, mindig mások a hibásak az életed dolgaiban, allergia kínoz, félelmek gyötörnek, nehezen tanulsz, utálsz vizsgázni, keresed álmaid párját de sehol sincs, időhiány a hűséges társad, senki nem ért meg téged, szűkösek az anyagi lehetőségeid, rejtélyes testi tüneteid vannak, elvágyódsz a saját jelenedből, a gyermekeddel van probléma, stb.

Pozitív felismerhető jegyek:

Változtatni szeretnél, ki akarsz békülni magaddal, jobban akarsz tanulni, magabiztosabban szeretnél élni, vágyakozol a nagy "Ő"-re, cselekedni készülsz és keresed a hogyan-t, megoldanád a békétlenséget magad körül, belevágnál egy nagy terv megvalósításába, elkezdenél segíteni másokat, megírnál egy békülős levelet, meg szeretnéd érteni a másikat és magadat, felelősséget vállalnál a tetteidért, új foglalkozást keresnél, rá akarsz találni családod még több pozitív erejére, bőségben élnél, a gyermekednek akarnál speciális segítséget, stb.

Milyen is egy egyéni konzultáció?

A ThetaHealing Technika hatékony eszköz arra, hogy a minket foglalkoztató kérdések gyökerét megtalálhassuk.Az egyéni konzultáción az "Ásás"-nak nevezett módszerrel megtaláljuk at adott probléma gyökerét. Egy beszélgetés keretein belül, kényelmes egyszerű módon fedezzük fel a megfoghatatlan és mélyen a tudat alatt húzódó gondolatokat és hiedelmeket,amelyek korlátozhatnak minket. A ThetaHealing Technika – a feltétel nélküli szeretet használatával- a Hit- és Érzelem munka során tisztít meg ezektől. A végére megkönnyebbülést és magasabb rálátást kapunk a velünk történő élethelyzetekről. Csodálatosan szeretve érezzük magunkat a Mindenség Teremtője által. Testileg is változások indulhatnak be. Regenerálódhatnak az érzelmi stressz miatt energiahiányban működő testrészeink, átalakulhatnak zavaró beidegződéseink. Általában 1,5 óra egy alkalom. Lehet rövidebb és lehet hosszabb is. Díjazás: 5000,- Ft/óra

 

MI AZ A THETAHEALING® TECHNIKA?

Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg a ThetaHealing meditációs technikát saját személyes felépülésének ideje alatt. Eredeti könyve részletesen leírja gyógyulásának útját és a meditációs technika használatával történő kapcsolatát a Teremtővel. Nem kezdett bele a tanításba, egészen 2006-ig, amíg nem tökéletesítette ki magán a technikát.

 

A ThetaHealing Technika egy meditációs módszert használó spirituális filozófia, amely –miközben közelebb kerülünk általa a Teremtőhöz (Istenünknek több neve is van, mint Teremtőnek nevezzük) fejleszti elménket, testünket és szellemünket. Egy fókuszált ima a Teremtő felé, amely lehetővé teszi a test-, a lélek- és a szellem fejlődését, korlátozó hiedelmeink törlését, életünk támogató gondolatokkal való megélését, erényeinkben való fejlődést. A ThetaHealing, a meditáción és az imán keresztül pozitív életminőséget teremt.

 

A ThetaHealing technika mindig azt tanítja, hogy a hagyományos orvoslással együtt alkalmazható a módszer. Megtanítja, hogy A Mindenség Teremtőjének Feltétel Nélküli Szeretetén alapuló saját intuíciónkat hogyan használjuk az éppen aktuális „munka” során. Hisszük, hogy a „théta” és „delta” agyhullámot használó, fókuszált imán keresztül, (magában foglalja a fizikát és a kvantumfizikát ) tényleges tanújává válhatunk annak, mikor A Mindenség Teremtője azonnali fizikai- és érzelmi jóllétet teremt meg. Tapasztalataink szerint a ThetaHealing technikán keresztül, az intuitív képességeink alkalmazásával, spontán fizikai- és érzelmi jóllét jön létre.

 

Ha többet szeretnél megtudni a ThetaHealing technikáról, látogass el a www.thetahealing.com oldalra.

 

 

ThetaHealing®és ThetaHealer® a THInK bejegyzett védjegyei a www.thetahealing.com -on.

 

RÓLAM 

A nevem Hankóné Králik Orsolya,a ThetaHealing® Technika okleveles oktatója és konzulense vagyok. 2016 óta foglalkozom a ThetaHealing módszerével, amelyre úgy találtam rá, hogy Albert-Bernáth Annamária TH Instruktor és tanár tartott bemutató előadást Szentesen. Azóta gyakorolom, tanulom, tanítom és élem a technikát nagy örömmel.

Információ és időpont egyeztetés: Hankóné Králik Orsolya, telefonon 8-9 óra között +36 30 68 69 631-es számon vagy Facebookon