Hankóné Králik Orsolya

Masszázs,ThetaHealing®,
Babahordozás, Hajfonás

MosolyaMűhely,
6600 Szentes, Rákóczi út 147.

Bejelentkezés és információ:
Facebook/MOSOLYA vagy
+36 30 68 69 631 (8-9 között)

mosolyamuhely@gmail.com

ThetaHealing® Szirványgyermekek tanfolyam

Kik a Szivárványgyermekek?

A Szivárványgyermekek végtelen bölcsességgel születnek és azzal a képességgel, hogy megváltoztatják a világot maguk körül. Az ókoriak óta a világ arra várt, hogy a Szivárványgyermekek megérkezzenek. Ők különböznek az Indigógyermekektől. Az Indigó gyermekek olyan gyermekek, akik lázadónak születtek, az újkorban, új időben. Habár az Indigók is fantasztikusan intuitívak és nagyszerűen manifesztálnak, befolyásolhatóak a körülöttük élő negativitással. A Szivárványgyermekek megváltoztatják az energiát maguk körül, hogy találkozzanak az emberiség legmagasabb szükségleteivel. A Szivárványgyermekeknek rendkívüli tudása és ismerete van arról, hogy mi a helyes és helytelen. Energetikailag tudják, hogyan emeljék meg az energiát. Az indigó gyermekek napjainkban Szivárványgyermekekké válhatnak. Gyakorlással, intuíciójuk használatával a felnőttek szintén képesek Szivárványgyermekekké változni: rendkívül szerető, elfogadó emberi lénnyé.

Milyen a tanfolyam?

Gyakorlással és a képességeink fejlesztésével most lehetőségünk nyílt, hogy mi magunk is szivárványgyermekekké változzunk. Ezért született meg ez a tanfolyam és tanítják szerte a világon oly nagy sikerrel.

Ezen a tanfolyamon játékos könnyed formában tanulunk. Olyan egyszerűen kivitelezhető gyakorlatokat végzünk, melyek fejlesztik intuitív képességeinket és segítenek magabiztosabban, teljesebben meglátni és megélni az életet. A gyakorlatok a tanfolyam után otthon is végezhetőek, így a megszerzett tudással és gyakorlással tovább fejlődünk.

A 16 tudatosan egymásra épített részből álló szemináriumi anyag,  a következő témákat dolgozza fel: Tárgyak empatikus leolvasása, Vezetett meditációk, Érzékszervek hangolása, A Létezés Hét Síkjának megismerése, Hitmunka és Érzelem Munka, Őrangyallal való találkozás, Tisztánlátás gyakorlása, Kristályokkal való segítői munka, Kristálygömbbe nézés, Telepatikus gondolatleolvasás, Növények-állatok leolvasása, gyógyítása, Dobolás, Totem és erőállatokkal való találkozás , Tárgymozgatás az elme segítségével, A Test és a Lélek gyógyítása, Feltétel nélküli szeretet küldése.

Kik tanulhatják?

A jól kidolgozott tudásanyagnak és a munkafüzeteknek köszönhetően ez az a ThetaHealing tanfolyam, amit már gyermekeknek is lehet tanítani. Akár iskolaidőben délutáni "szakkörként" vagy szünidőben nyári tábor keretein belül. A tanfolyamon való részvételhez előképzettség nem szükséges.

Javasolt korosztályok, akik hatékonyan tudnak együtt tanulni: 7-11 évesek, 12-15 évesek, 16-22 évesek, 22-99-ig.

Természetesen lehet vegyes csoportokat is csinálni és több idővel számolni a gyakorlatoknál. A Szivárványgyermekek tudásanyaga kiválóan alkalmas családokban való feldolgozásra, ahol a generációk együtt gyakorolhatnak és fejleszthetik intuitív és pszichikai képességeiket. A tanfolyam után, kedves játékokká tudnak szelídülni, az először lehet idegennek tűnő feladatok. Ilyen például a tisztánlátás gyakorlása, amikor is kitalálhatjuk, hogy a másik milyen kártyalapot tart a kezében. Vagy egy vezetett meditációt felolvasva a többi családtagunk találkozhat az őrangyalával, akár lefekvés előtt is. Ezek kiragadott példák, hogy meg lehessen érezni a tananyag szépségét és nagyszerűségét. A tanfolyam végén munkafüzettel és a THInK® nemzetközi tanusítványával térhetnek haza.

IDŐPONTOK 

Az egész napos kurzus 9:00-16:30 óra között tart 1-1 rövid délelötti és délutáni szünettel és egy 1 órás ebédszünettel. 
A délutáni kurzus 17:00-20:15-ig tart egy szünettel. Első nap érkezés 30 perccel kezdés elött. A többi napon 15 perccel.

A tanfolyam további részletei

Árak:
Szivárványgyermekek tanfolyam THInK által meghatározott árai:
Felnőtt: 600 USD, ami 145.000,- Ft. (2018.02.22-i árfolyam alapján 1USD=243 HUF.)
Gyermek (22 éves korig): max. 400 USD, ami max. 97.000,- Ft.
Ösztöndíj kérhető írásban a thetamosolya@gmail.com címen. 
Gyermekcsoportoknak, osztályoknak, Családoknak speciális tandíj.
 
Helyszín:
6600 Szentes, Rákóczi út 147. 
Megegyezés szerinti helyszínen 4 főtől utiköltség díj kiegészítéssel vállalom a tanfolyam megtartását.
 
Előképzettség nem szüksége! 
18 éves korig szülői jelenlét vagy szülői beleegyező nyilatkozat kitöltése feltétel a tanfolyamon való részvételnek.
 

Információ: Hankóné Králik Orsolya, telefonon 8-9 óra között +36 30 68 69 631-es számon vagy Facebookon.           

Jelentkezés a lenti nyomtatvány kitöltésével lehetséges.

 

ThetaHealing® Szivárványgyermekek jelentkezés

Kérjük, adja meg az alábbi információkat: