Hankóné Králik Orsolya

Masszázs,Talpmasszázs,
Babahordozás

MosolyaMűhely,
6600 Szentes, Rákóczi utca 147.

Bejelentkezés és információ:
+36 30 68 69 631

mosolyamuhely@gmail.com

Ajándékom újszülött babáitoknak és Nektek!

Sok szeretettel ajándékozok az újszülött babáitoknak és Nektek 30 perces babahordozási szaktanácsadást az otthonotokba ellátogatva a gyermekágy ideje alatt, tehát a baba 6 hetes koráig Szentesen!

Amikor a szentesi csecsemőosztályra vittem a kendőket ajándékba, azt az üzenetet kaptam a babáktól, akik várták, hogy anyukájukhoz kerüljenek, hogy:

"A szívedhez közel lenni jó!"

A szívedhez közel lenni jó, ahányszor csak lehet. A hogyanban nyújthatok segítséget, a babahordozó eszközökkel és a hordozási tanácsadói szaktudásommal. Az újszülött szoros testközelségből érkezik a mi világunkba és időre, fokozatosságra van igénye, hogy birtokba vegye testét és a környezetét. Ezt a harmónikus átmenetet igény szerint rá tudod hagyni, ha van eszközöd: amikor Ő Rád vágyik Te pedig intéznéd a dolgaidat, hogy a családodnak mindene meglegyen. Segíthetek összehangolni a családi életet, hogy mindenki jól érezze magát és sikerüljön mindenki számára előnyös és szeretettel tápláló komprumisszumokat találni és használni. A testközelség ugyanolyan nélkülözhetetlen táplálék a lelkünknek, mint az éltető étel és ital a testünknek!

Az az álmom,hogy minden ember (0-100 éves korig) legyen jóllakva minden szinten! :)