Hankóné Králik Orsolya

Masszázs,Talpmasszázs,
Babahordozás

MosolyaMűhely,
6600 Szentes, Rákóczi utca 147.

Bejelentkezés és információ:
+36 30 68 69 631

mosolyamuhely@gmail.com

Női masszázsok

Női regeneráló masszázs

A masszázs alatt kényelmes testhelyzetben, finom illatú olajokkal és krémekkel történik a masszirozás a MosolyaMűhelyben. Fő célja: a regeneráció és közérzetjavítás. Minden korosztály számára ajánlott, legalább havonta egyszer, vagy akár heti rendszerességgel is. Megpihen, regenerálódik és feltöltődik a megfáradt test és lélek. A szolgáltatás díjai 50 perc 6.000,- Ft Nagymamáknak 50 perc 5.000,- Ft. Amennyiben a legkisebb gyermeked még nincs három éves:  50 perc 5.000,-Ft.
 
Miért jó a női regeneráló masszázs?
Ellazít és csökkenti az idegfeszültséget, egészségmegőrző és visszaállító szerepe van, segíti a hormonrendszer működését, az elfáradt testrészek felfrissülnek, felkészíti a testet a várandóságra, változó korban enyhíti a tüneteket, ellenállóbá tesz a fertőzéses betegségekkel szemben, a test könnyűvé és fiatalos érzetűvé válik, krónikus betegségek tünetei enyhülni kezdenek, csökkenti a hát és derékfájást...stb.
 

Kismama masszázs

A masszázs alatt kényelmes testhelyzetben, finom illatú olajokkal és krémekkel történik a masszirozás a MosolyaMűhelyben. Fő célja, hogy a várandósság terheit enyhítse, legyen az testi vagy lelki teher. Finom és hatékony mozdulatokkal dolgozik, és célja, hogy teljesen szeretve és elfogadva érezd magad, pihenj egy jót és feltöltődve tudd folytatni a napodat, és a következő időszakodat. A szolgáltatás díja: 50 perc 5.000,-Ft.
 
Miért jó a kismama masszázs?
Javítja az ellazulás képességét, csökkenti az émelygést és a fáradtságérzetet, tartásjavító hatású, enyhíti a hát és derékfájást, segíti a pihenést és a kapcsolatdfelvételt a babával, közérzetjavító hatású, segít megőrizni az általános jó közérzetet, segít kialakítani a testtudatosságot, ...stb.
 

Szülés utáni masszázs

A masszázs alatt kényelmes testhelyzetben, finom illatú olajokkal és krémekkel történik a masszirozás az otthonodban, a babád közelében. Kérhető szagtalan olajjal is. Szükség van 2 db saját törölközőre. A szülés utáni második héttől javasolt egészen az első három hónapban. Kifejezetten hatékonyan segíti a gyors felépülést  a gyermekágyas időszakban. 6 hét pihenés alatt rendeződik a test és a lélek, hogy folytassa a nő az életét a kibővült családjában. Ehhez megközelítően 6 hét időre, gondoskodásra, és pihenésre van szüksége a nőnek, hogy utána kiteljesedve élhesse életét. A szolgáltatás díja: 50 perc 5.000,-Ft.
 
Miért jó a szülés utáni masszázs?
Segíti a szervek helyükre húzódását szülés után, csökkenti a szoptatás és emelgetés miatt kialakult hátfájást, lazítja a karokat és a kezet, csökkenti a derékfájást és lazítja a lábakat is, növeli a testtudatosságot és tejszaporító hatású, segít a szülés utáni depressziót megszüntetni, támogatja a hormonrendszer normál működését, oldja az alváshiány miatti idegfeszültséget, segít az újrarendeződésben testi és lelki szinetn is, ...stb
 

Hasregeneráció kenéssel

Haskenéssel segítem a has kiegyensúlyozott működését. 

Miben segít a haskenés?
Menstruációs görcsöknél: lazítja az izmokat és helyrehúzza a szerveket.
Emésztési panaszoknál: lazítja a beállt görcsös bélszakaszokat, helyére mozdítja a gyomorszájat. 
Várandóság előtti felkészülésnél: javítja a méh és petefészkek vérellátást, helyére mozdítja a méhet.
Gyermekágy idején: segíti a szervek helyükre húzódását, oldja a feszültséget a hasfalból és esetleges hegekből.
A kenés magyar népi gyógymód, a masszázs egy formája, népies nevén. A szolgáltatás a regeneráló nőimasszázs részeként beépíthető.
Sok szeretettel várom az érdeklődőket! 

 
 

Információ és bejelentkezés: Hankóné Králik Orsolya, természetgyógyász, masszőr, babahordozási tanácsadó                          f/Mosolya,+36 30 6869631, www.mosolya.hu

Módósitva: 2022.10.09.