Hankóné Králik Orsolya

Masszázs,Talpmasszázs,
Babahordozás

MosolyaMűhely,
6600 Szentes, Rákóczi utca 147.

Bejelentkezés és információ:
+36 30 68 69 631

mosolyamuhely@gmail.com

Életviteli tanácsadás

Kedves Érdeklődő!
 
Több mint 20 éve járom az önismeret és az egészségmegőrzés útját.Sok mindenről gyűjtöttem tapasztalatot és tanult tudást is.
Ha hosszabban beszélgetnél velem és a tanácsomat kérnéd, akkor ajánlom figyelmedbe az életviteli tanácsadás lehetőségét.
A téma végtelen. Te is az vagy. A megoldások Benned vannak. Adhatok szempontokat, javaslatokat, tehetek fel jó kérdéseket.
A megoldásaidat, Te kell hogy megtaláld, kipróbáld, végigéld. Én itt vagyok, támogatlak és meghallgatlak egy bizonyos pontig.
A tiszteletdíjam ilyen alkalmakra 7.000,- Ft kb. 50 perc.
 
Ezt a szolgáltatást azoknak ajánlom, akiknek a masszázs alatti beszélgetésnél többre van szükségük vagy most kezdenek bele ebbe az útba és útbaigazítást keresnek. A szolgáltatás kizárólag személyesen érhető el.  A jegyzetfüzet fontos, mert a beszélgetés alatt készült jegyzeteid segítenek az önálló munkában és a részletek kibontásában.
 
A tanácsadás nem helyettesíti az orvols által kiírt vizsgálatok és kezelések, terápiák elvégzését. Mindenkit arra kérek, hogy beszéljen az egészségügyii szakszemélyzettel az egészséügyi problémáiról és a megldási lehetőségekről, gyógykezelésekől. 
 
 
Információ és bejelentkezés: Hankóné Králik Orsolya, természetgyógyász, masszőr, babahordozási tanácsadó                          f/Mosolya,+36 30 6869631, www.mosolya.hu