Hankóné Králik Orsolya

Masszázs,ThetaHealing®,
Babahordozás, Hajfonás

MosolyaMűhely,
6600 Szentes, Rákóczi út 147.

Bejelentkezés és információ:
Facebook/MOSOLYA vagy
+36 30 68 69 631 (8-9 között)

mosolyamuhely@gmail.com

Gyermekmasszázs

A gyermekeket óvodás kortól várom sok szeretettel. 
Nagyon javaslom immunerősítés és növekedési fájdalom jelentkezésekor, betegség utáni lábadozás idején. Akív sportoló vagy fejfájós gyermekeknek is tud segíteni, ha a végtagok, hát, nyak lazítva vannak.
Régi népi gyógymódunk része volt hogy, masszírozással egészítették ki a gyermekgondozást. 
 

KENÉS-INAZÁS

Mit is jelent a kenés-inazás?
A kenés-inazás egy magyar népi gyógymód. Ma is élő népi tudásunk, melyet magyar és erdélyi népi gyógyítóktól tanultam és tanulom a mai napig is. Sokféle fogás van benne, mégis egyszerű és könnyen tanulható. A betegápoláshoz is használják a népi gyógyászatban a gyógyteák, pihentetés, imádkozás és más segítő praktikákkal együtt. Fellazítja a testet, segíti a nyirokkeringést, beindítja az öngyógyító folymatokat. Fellazítja, helyre simítja és igazítja az inakat. Kezelt területek: hát, has, karok, lábak, talp, derék, nyak. A szolgáltatás ára Kismamáknak és gyermekeknek 30 perc 2000,- Ft, 60 perc 4000,- Ft, egyéb esetben 30 perc 2500,- Ft, 45 perc 3500,- Ft, 60 pec 4500,- Ft.
 
Hogyan is néz ki a kenés-inazás?
Lehet ülve, lehet fekve végezni. Zsírral, avas zsírral, vagy gyógynövényes olajjal csinálják. Szóval, ami van otthon. A MosolyaMűhelyben gyógynövényes olajjal vagy krémmel végzem a kenés-inazást, lehet közben ülni vagy feküdni a masszázságyon.
 
Kiknek jó a kenés-inazás?
Minden korosztálynak jó és ajánlott hetente, havonta: kisgyermekeknek, kamaszoknak, felnőtteknek, várandósoknak, szülés után, időseknek, asszonyoknak, férfiaknak...stb.
 
Információ és bejelentkezés: Hankóné Králik Orsolya, természetgyógyász, masszőr, babahordozási tanácsadó                          f/Mosolya, 8-9 között +36 30 6869631, www.mosolya.hu