Hankóné Králik Orsolya

Masszázs,Talpmasszázs,
Babahordozás

MosolyaMűhely,
6600 Szentes, Rákóczi utca 147.

Bejelentkezés és információ:
+36 30 68 69 631

mosolyamuhely@gmail.com

Gyermekmasszázs

A gyermekeket óvodás kortól várom sok szeretettel.
Nagyon javaslom immunerősítésre, megelőzésre és növekedési fájdalom jelentkezésekor, betegség utáni lábadozás idején. Akív sportoló vagy fejfájós gyermekeknek is tud segíteni, ha a végtagok, hát, nyak lazítva vannak, a talp alaposan át van masszírozva akár szervspecifikusan is.Régi népi gyógymódunk része volt hogy, masszírozással egészítették ki a gyermekgondozást. 
 

KENÉS-INAZÁS

Mit is jelent a kenés-inazás?
A kenés-inazás egy magyar népi gyógymód. Ma is élő népi tudásunk, melyet magyar és erdélyi népi gyógyítóktól tanultam és tanulom a mai napig is. Sokféle fogás van benne, mégis egyszerű és könnyen tanulható. A betegápoláshoz is használják a népi gyógyászatban a gyógyteák, pihentetés, imádkozás és más segítő praktikákkal együtt. Fellazítja a testet, segíti a nyirokkeringést, beindítja az öngyógyító folymatokat. Fellazítja, helyre simítja és igazítja az inakat. Kezelt területek: hát, has, karok, lábak, talp, derék, nyak. 
 
Hogyan is néz ki a kenés-inazás?
Lehet ülve, lehet fekve végezni. Zsírral, avas zsírral, vagy gyógynövényes olajjal csinálják. Szóval, ami van otthon. A MosolyaMűhelyben gyógynövényes olajjal vagy krémmel végzem a kenés-inazást, lehet közben ülni vagy feküdni a masszázságyon.
 
Kiknek jó a kenés-inazás?
Minden korosztálynak jó és ajánlott hetente, havonta: kisgyermekeknek, kamaszoknak, felnőtteknek, várandósoknak, szülés után, időseknek, asszonyoknak, férfiaknak...stb.
 
Árak: 50 perc 5.000,- Ft 14 éves korig.
 

TALPMASSZÁZS

 
A talpon az egész test leképeződése megtalálható. A talp masszázsa által a teljes testre jótékony ingerhatást lehet kifejteni, amivel mozgosíthatóak a test öngyógyító, szabályozó erői és az esetleges egyensúlytalanságok elkezdenek újra egyensúlyba kerülni testi szinten. Sőt, a talpmasszázs túl is mutat ezen: segít a lelki és érzelmi életben is rendeződni.
 
 
Más szóval a tapmasszázs szinte mindenre jó és minden korosztálynak lehet használni. Persze nagyon szigorú szabályok szerint, amit abszolút és relatív ellenjavallatokként említ a szakirodalom.
 
 
A talpon megtalálható zónákon dolgozom, gyógynövényes krémmel és olajjal, figyelve a test jelzéseit, az adott állapotot és az elérni kívánt célt. A zónák megadott szervekhez és testrészekhez tartoznak és jól körülhatároltak. Eltérés esetén érzékenységgel és/vagy szöveti eltéréssel jelzik a testi folyamatokat aktuálisan, naprakészen.
 
 
Különböző masszázsprogramok közül lehet választani:
Immun erősítő, Harmonizáló, Relaxáló, Méregtelenítő, Csakra harmonizáló...stb.
 
 
 
Mikor eshet jól egy vagy több talpmasszázs? 
Preventív céllal hetente, betegségből való felépüléskor, krónikus panaszok kiegészítő masszázsaként, műtétek előtti felkészüléskor, műtétek utáni rehabilitációs időszakban, orvosi kezelések kiegészítéseként, természetgyógyászati kezelések kiegészítéseként, fáradt láb szindróma esetében, ödémásodás-megerőltetés alkalmával...stb.
 
A talpmasszázs kérhető a gyermekmesszázs részeként!
 
 
Információ és bejelentkezés: Hankóné Králik Orsolya, természetgyógyász, masszőr, babahordozási tanácsadó                          f/Mosolya, +36 30 6869631, www.mosolya.hu

 

Módósitva: 2022.10.09.