Hankóné Králik Orsolya

Masszázs,Talpmasszázs,
Babahordozás

MosolyaMűhely,
6600 Szentes, Rákóczi utca 147.

Bejelentkezés és információ:
+36 30 68 69 631

mosolyamuhely@gmail.com

Bach virágterápia

Bach-virágterápia-masszázshoz és/vagy otthonra

Te is szereted a virágokat?  Mit látsz egy virágon, ha ránézel? Van kedvenc virágod?

Ha igen, és  kipróbálod a virágterápiát, egészen biztos vagyok benne, hogy a virágok világa még jobban megnyílik előtted. A virágterápiák lényege, hogy a virág teljes lényével járulnak hozzá az érzelmi életünk megváltoztatásához. Amikor az érzelmi életünk változáson megy át, a hatások több szinten jelentkezhetnek. Pl. Testi szinten. Ez azt jelenti, hogy egy kínzó állapot megenyhülhet. Ahányan vagyunk, annyi féle lehetőség adódik. Ez ettől szép. A virág esszenciája úgy és ott hat, ahol lehet és annyit amennyit lehet. Szelíd és érzelemdús egyszerre. 0-100 éves korig használható, ellenjavallat nélkül. Ha van kedved kipróbálni, jelenleg Bach és Maui virágesszenciák állnak rendelkezésre nálam. A kedvenc virágterápiás oldalamon lehet böngészni további információ után.

Információ és bejelentkezés: Hankóné Králik Orsolya, természetgyógyász, masszőr, babahordozási tanácsadó                          f/Mosolya, +36 30 6869631, www.mosolya.hu

Mikor gondolj arra, hogy jól jöhet neked a virágterápia?

Negatív felismerhető jegyek:

Sokat aggódsz, többször ugyanabban a méltatlan helyzetben találod magad és meguntad, mindig mások a hibásak az életed dolgaiban, allergia kínoz, félelmek gyötörnek, nehezen tanulsz, utálsz vizsgázni, keresed álmaid párját de sehol sincs, időhiány a hűséges társad, senki nem ért meg téged, szűkösek az anyagi lehetőségeid, rejtélyes testi tüneteid vannak, elvágyódsz a saját jelenedből, a gyermekeddel van probléma, stb.

Pozitív felismerhető jegyek:

Változtatni szeretnél, ki akarsz békülni magaddal, jobban akarsz tanulni, magabiztosabban szeretnél élni, vágyakozol a nagy "Ő"-re, cselekedni készülsz és keresed a hogyan-t, megoldanád a békétlenséget magad körül, belevágnál egy nagy terv megvalósításába, elkezdenél segíteni másokat, megírnál egy békülős levelet, meg szeretnéd érteni a másikat és magadat, felelősséget vállalnál a tetteidért, új foglalkozást keresnél, rá akarsz találni családod még több pozitív erejére, bőségben élnél, a gyermekednek akarnál speciális segítséget, stb.

Információ és bejelentkezés: Hankóné Králik Orsolya 

Facebook/Mosolya, +36 30 6869631, www.mosolya.hu