Hankóné Králik Orsolya

Masszázs,Talpmasszázs,
Babahordozás

MosolyaMűhely,
6600 Szentes, Rákóczi utca 147.

Bejelentkezés és információ:
+36 30 68 69 631

mosolyamuhely@gmail.com

Talpmasszázs- ÚJDONSÁG!!!

 
Kedves Érdeklődők!
 
 
Új szolgáltatással, talpmasszázzsal várom kedves Vendégeimet!
 
A talpon az egész test leképeződése megtalálható. A talp masszázsa által a teljes testre jótékony ingerhatást lehet kifejteni, amivel mozgosíthatóak a test öngyógyító, szabályozó erői és az esetleges egyensúlytalanságok elkezdenek újra egyensúlyba kerülni testi szinten. Sőt, a talpmasszázs túl is mutat ezen: segít a lelki és érzelmi életben is rendeződni.
 
 
Más szóval a tapmasszázs szinte mindenre jó és minden korosztálynak lehet használni. Persze nagyon szigorú szabályok szerint, amit abszolút és relatív ellenjavallatokként említ a szakirodalom.
 
 
A talpon megtalálható zónákon dolgozom, gyógynövényes krémmel és olajjal, figyelve a test jelzéseit, az adott állapotot és az elérni kívánt célt. A zónák megadott szervekhez és testrészekhez tartoznak és jól körülhatároltak. Eltérés esetén érzékenységgel és/vagy szöveti eltéréssel jelzik a testi folyamatokat aktuálisan, naprakészen.
 
 
Különböző masszázsprogramok közül lehet választani:
Immun erősítő, Harmonizáló, Relaxáló, Méregtelenítő, Csakra harmonizáló...stb.
 
 
A masszírozás ára: 4000,- Ft 
Egy alkalom kb. 40 perc, ami tartalmaz egy minimum 30 perces masszázst és az otthoni masszírozandó területek megtanítását.
 
 
Mikor eshet jól egy vagy több talpmasszázs? 
Preventív céllal hetente, betegségből való felépüléskor, krónikus panaszok kiegészítő masszázsaként, műtétek előtti felkészüléskor, műtétek utáni rehabilitációs időszakban, orvosi kezelések kiegészítéseként, természetgyógyászati kezelések kiegészítéseként, fáradt láb szindróma esetében, ödémásodás-megerőltetés alkalmával...stb.

 

 

 

Információ és bejelentkezés: Hankóné Králik Orsolya, természetgyógyász, masszőr, babahordozási tanácsadó                          f/Mosolya, +36 30 6869631, www.mosolya.hu