Hankóné Králik Orsolya

Masszázs,Talpmasszázs,
Babahordozás

MosolyaMűhely,
6600 Szentes, Rákóczi utca 147.

Bejelentkezés és információ:
+36 30 68 69 631

mosolyamuhely@gmail.com

Kenés-inazás

A regeneráló masszázs részeként alkalmazom igény szerint a vendég állapotához igazítva.
 
Mit is jelent a kenés-inazás?
A kenés-inazás egy magyar népi gyógymód. Ma is élő népi tudásunk, melyet magyar és erdélyi népi gyógyítóktól tanultam és tanulom a mai napig is. Sokféle fogás van benne, mégis egyszerű és könnyen tanulható. A betegápoláshoz is használják a népi gyógyászatban a gyógyteák, pihentetés, imádkozás és más segítő praktikákkal együtt. Fellazítja a testet, segíti a nyirokkeringést, beindítja az öngyógyító folymatokat. Fellazítja, helyre simítja és igazítja az inakat. Kezelt területek: hát, has, karok, lábak, talp,  derék, nyak. A szolgáltatás ára Kismamáknak és gyermekeknek 50 perc 5000,- Ft és 4.500,- Ft. Nagymamáknak 50 perc 5.000,- Ft. Egyéb esetben 50 perc 6.000,- Ft.
 
Hogyan is néz ki a kenés-inazás?
Lehet ülve, lehet fekve végezni. Zsírral, avas zsírral, vagy gyógynövényes olajjal csinálják. Szóval, ami van otthon. A MosolyaMűhelyben gyógynövényes olajjal vagy krémmel végzem a kenés-inazást, lehet közben ülni vagy feküdni a masszázságyon.
 
Kiknek jó a kenés-inazás?
Minden korosztálynak jó és ajánlott hetente, havonta: kisgyermekeknek, kamaszoknak, felnőtteknek, várandósoknak, szülés után, időseknek, asszonyoknak, férfiaknak...stb.
 
Információ és bejelentkezés: Hankóné Králik Orsolya, természetgyógyász, masszőr, babahordozási tanácsadó                          f/Mosolya,+36 30 6869631, www.mosolya.hu
 
Módósitva: 2022.10.09.