Hankóné Králik Orsolya

Masszázs,Talpmasszázs,
Babahordozás

MosolyaMűhely,
6600 Szentes, Rákóczi utca 147.

Bejelentkezés és információ:
+36 30 68 69 631

mosolyamuhely@gmail.com

Fókuszmasszázs

A fókuszmasszázs mozgásszervi és belgyógyászati panaszok kiegészítő kezelése. A masszázs hanyatt háton fekve vagy ülve történik, gyógynövényes olajjal a MosolyaMűhelyben.
 
A fókuszmasszázst külön kérésre, konkrét panaszra javaslom: éles fájdalom, becsípődés, zsibbadás, görcs, érzéketlenség, égés érzete, fázékony végtagok, tompa folyamatos fájdalom, "kopásos" fájdalom...stb. esetén.
 
Mit is jelent az, hogy fókuszmasszázs? 
Egy adott testszelvény mély megmasszírozását, segédeszközt is használva. A masszázs legfőképpen a test meridián- és idegszál rendszerére alapoz, tehát az ezek mentén jelentkező gócokat keresi meg és kezeli. A célja az, hogy az évek, évtizedek alatt bebogosodott mély részek is fellazuljanak. A kezelés fájdalommal jár, és regenerálódási időre van szükség, hogy a teljes állapotjavulás beálljon. Tapasztalataim szerint kiváló kiegészítője a fókuszmasszázs minden fizikoterápiás, gyógytornás és egyéb gyógyászati kezeléseknek. A kezelések hatása összeadódik és megtarthatóvá válik a javulás. A szolgáltatás díja: 50 perc 6.000,- Ft.
 
Milyen esetben hatásos?
 Ínhüvely-gyulladásnál, csípő és derékfájdalmaknál, nyaki és lapockafájdalmaknál, vádli és térdfájdalmaknál, hátfájásnál, szervek alul vagy túlmőködésénél...stb. 
 
 
Információ és bejelentkezés: Hankóné Králik Orsolya, természetgyógyász, masszőr, babahordozási tanácsadó                          f/Mosolya, +36 30 6869631, www.mosolya.hu
 
Módósitva: 2022.10.09.